Πολιτική απορρήτου

 

 

Α. Εισαγωγή

1. Η ιδιωτικότητα των επισκεπτών του ιστοτόπου μας είναι πολύ σημαντική για εμάς και δεσμευόμαστε να τη διαφυλάξουμε. Αυτή η πολιτική εξηγεί τι κάνουμε με τα προσωπικά σας στοιχεία.

2. Η αποδοχή της χρήσης των cookies σύμφωνα με τους όρους αυτής της πολιτικής κατά την πρώτη επίσκεψη στον ιστότοπό μας, μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε cookies κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας.

Β. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Οι ακόλουθοι τύποι προσωπικών πληροφοριών μπορούν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται:

1. Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων της διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής θέσης, του τύπου και της έκδοσης του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος

2. Πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένης της πηγής παραπομπής, της διάρκειας της επίσκεψης, των προβολών σελίδας και των διαδρομών πλοήγησης του ιστότοπου.

3. Ενημερωθείτε για την καταχώρισή σας στο δικτυακό σας τόπο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ενός ιστότοπου για την ιστοσελίδα σας. Για παράδειγμα, το όνομά σας, φωτογραφίες προφίλ, φύλο, γενέθλια, κατάσταση σχέσης, ενδιαφέροντα και χόμπι, εκπαιδευτικές λεπτομέρειες και λεπτομέρειες απασχόλησης.

5. Πληροφόρηση που έχει καταχωρηθεί για την εγγραφή σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και / ή ενημερωτικά δελτία.

6. Πληροφορίες που παράγονται κατά την χρήση του δικτυακού τόπου σας, συμπεριλαμβανομένου του πότε, πόσο συχνά και υπό ποιες συνθήκες το χρησιμοποιείτε.

7. Πληροφορίες σχετικά με την αγορά οποιωνδήποτε αγορών, υπηρεσιών ή συναλλαγών που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας μας, η οποία περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

8. Πληροφορίες που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας με σκοπό την δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο.

9. Οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία υπάρχει.

Γ. Χρήση προσωπικών πληροφοριών

Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλαμε μέσω του ιστότοπού μας θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική ή στις σχετικές σελίδες του ιστότοπου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τα ακόλουθα:

1. Διαχείριση του δικτυακού τόπου και της επιχείρησης

2. Προσαρμόστε την ιστοσελίδα σας

3. Ενεργοποιήστε τη χρήση των υπηρεσιών σας στο δικτυακό μας τόπο

4. Αποστέλλονται σε όλη την ιστοσελίδα σας

5. Οι υπηρεσίες προμήθειας έχουν αγοραστεί μέσω του ιστότοπού μας

6. Αποστολή γραπτών μηνυμάτων, τιμολογίων και πληρωμής, και είσπραξη πληρωμών από εσάς.

7. Αποστέλλοντας μηνύματα που έχετε ζητήσει ειδικά.

8. Αποστέλλονται νέα μηνύματα για την αποστολή μηνυμάτων (μπορείτε να τα διαγράψετε οποιαδήποτε στιγμή).

9. Σας διαβιβάζουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ σχετικά με την επιχείρησή μας ή τις επιχειρήσεις τρίτων που νομίζουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

10. Παροχή στα τρίτα μέρη στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες μας.

11. Η διεκπεραίωση των ερευνών και των καταγγελιών που έγιναν από εσάς ή για εσάς σχετικά με τον ιστότοπό μας

12. Κρατήστε την ιστοσελίδα μας ασφαλή και αποφύγετε την απάτη.

13. Επαλήθευση της συμμόρφωσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του ιστοτόπου μας.

14. Άλλες χρήσεις.

Εάν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες για δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας, θα δημοσιεύσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε με άλλο τρόπο αυτές τις πληροφορίες σύμφωνα με την άδεια που μας παρέχετε.

Οι ρυθμίσεις απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των πληροφοριών σας στον ιστότοπό μας και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τους ελέγχους απορρήτου στον ιστότοπο.

Δεν θα προσφέρουμε, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για το άμεσο μάρκετινγκ του ή τρίτου μέρους.

Δ. Η αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους μας, αξιωματικούς, ασφαλιστές, επαγγελματίες συμβούλους, πράκτορες, προμηθευτές ή υπεργολάβους, όπως είναι λογικά απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μας (αυτό σημαίνει ότι οι θυγατρικές μας, η τελική μας εταιρεία χαρτοφυλακίου και όλες οι θυγατρικές της) είναι λογικά απαραίτητες για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία:

1. εξαιρουμένων των απαιτήσεων αυτών.

2. διασύνδεση με διάφορες εκτελεστικές νομοθετικές διαδικασίες.

3. για να δημιουργήσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας (συμπεριλαμβανομένης της παροχής

πληροφορίες για άλλους σκοπούς για την πρόληψη και τη μείωση της απάτης

πιστωτικός κίνδυνος).

4. να αγοράζετε (ή να προμηθεύεστε) οποιαδήποτε επιχείρηση ή να αγοράζετε αυτό

είναι (ή σχεδιάζουν) πωλήσεις. και

5. Όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν

αρμόδια αρχή για τη γνωστοποίηση αυτών των προσωπικών πληροφοριών, όταν, κατά τη λογική μας γνώμη, το εν λόγω δικαστήριο ή αρχή θα ήταν εύλογο να διατάξει την αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών.

Εκτός από όσα προβλέπονται σε αυτήν την πολιτική, δεν θα παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.

Ε. Διεθνείς μεταφορές δεδομένων

1. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να αποθηκευτούν, να υποβληθούν σε επεξεργασία και να μεταφερθούν μεταξύ των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, προκειμένου να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.

2. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να μεταφερθούν στις ακόλουθες χώρες που δεν διαθέτουν νόμους περί προστασίας δεδομένων

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.